azam

04 January 2012

salam..
entri pertama untuk tahun 2012...
what dah 2012 dah??

bertenang - tenang tak terlambat lg kot nak ucap haapy new year.. hak hak hak rilex la der raye pon sebulan.. ni baru hari ke-4 2012 hik hik.. happy new year korang

becakap pasal tahun baru.. semue orang sebok nak ade azam ini nak ade azam itu.. yang tahun sudah2 dah tercapai belum nak ade azam baru?
 oo oo aku tak pernah letak specific azam tiap2 tahun...
azam tak semestinye setiap kali tahun baru je kan.. hari2 pon boleh ade azam..
macam.. 'hari ni aku berazam untuk pegi exercise untuk menghilangkan lemak2 tepu' #yang tu kire azam tak? haha..

kite sepatutnye berazam setiap hari.. untuk menjadi lebih baik dari semalam.. supaya hari esok lebih baik dari hari ini... tapi takde le aku kate salah untuk berazam setiap tahun.. tapi pastikanlah ape yang diazam kan tu tercapai.. kalau tak tercapai hampir2 pon ok da.. jangan la letak azam je tapi takde usaha nak capai.. tak gune letak azam macam tu der.. jadi zam zam ala kazam je der.. XD

ohh dah 2012 dah kan kejap je mase berlalu... 2012 bermaksud umur aku akan mencecah angka 3 dibelakangnye.. masih ingatkah korang entri ini.. berjayakah aku memecah tradisi? haa pengsan sekejap.. tunggu dan lihat jela.. kita hanya mampu merancang DIA yang menentukan

ape2 pun semoga hari2 yang mendatang akan menjadi lebih baik dari hari ini..

happy new year once again ebribady!! ^^,


p/s.. yeay da tukar layout baru (tepok tangan untuk diri sendiri.. upah choki2 untuk diri sendiri) kredit to abam panda untuk tutorial butang like fb.. senang je nak ikot untuk orang yang tak tau pape cam aku huhu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...