kehadiran baru...

23 July 2010

haruslah berhabok teratak maya ku ni...
kebizian kemelandaan kedirian keakuan keinian..

lpas jer minggu orientasi dak2 baru.. ajk2 lain da hbes tugasnye..
tpi bgi aku n rakan2 ajk PTPTN yng len tgas kmi spnjng sem yer.. baru jer habes mnyetelakan
adik2 PTPTN yng klompok 1, lpas ni akn dtng utk klompok 2 n 3 plak
nk tlng mne2 yng ptot utk adik2 ni dpatkan loan spnjng pngajian disini.. kang tade duit mkn mggie lak tiap2 ari..bkn semue bley dpat JPA ke biasswa ke, jdi ptptn ni pon mmbntu

hmmm sprti yng ku tlis entri sblom ni nk cte sal orntasi kan
hmmm tak mo cite banyk lyan gambo suda



antare jelitawan2 yang menjadi ajks sepnjng minggu orientasi



selamat datang!!!!


antare makhluk2 yang ingin mendaftar pade hari kejadian huhuhuhu

my tag... AJKS yng ini seragam semue AJKS minggu orientasi  2010/2011 UUM ade bnde alah ni


yang ini pulak tag JPM yer yang ini hanye  jawatan kuase pembanggunan mahasiswa DPP Sime darby UUM jer ade, ikot position masing2.. me as a perancang kewangan koprat





jadi untuk sepanjang minggu orientasi ni kitorang ade misi tersendiri, nak bagi pertolongan, perkhdmatan, bantuan n yang same waktu dengannye untuk adik2 ni... semue tu msti lah ade WOW!! yer..
n yang psti trademark fofular n smpai ari ni pown dipakai.. 'YER TERBAEK DISITU' haruslah yng terbaik yer..
mcm2 kerenah macm2 rgam  dhadapi sepnjng mnggu orientasi ni yng homesick nye, yang tak biase ngn prsekitaran barunye, yang terlebih 'mesrenye' mcm2..
jadi kami ajks2 ni diajar, utk mnghdapi sebarang tekanan, masalh ke ape2 ke.. haruslah hadapi semue tu dengan senyuman... kami diajar senyum 1,2,3
mcm mne senyum 1,2,3 tu?? haaaa meh lyan pic


SENYUM 1 (n_n)
silelah sebot satuuuuuu


SENYUM 2 (n_n)
silelah sebut dueeeee

SENYUM 3 (n_n)
dan silelah sebot tigeeeee




senyum 1, 2,3 bagus utk ape2 situasi pown.. huhuhu terbaek disitu untk memaniskan ape yang masam, kemanisan die ikot darjah lebar senyum anda yer.. semkin lebar senyum semakin manis la ape2 yng masam huhuhuhu
jadi sepanjang minggu orientasi tu kmi selalu amalkn senyum 3.. haruslah terbaek disitu baru la ade WOW!!
boleh la diguna pakai utuk kehidupan seharian yer

hmm meh layan lgi beberape gmbo 

gambar2 dalam dewan MAS (muadzam shah)

ni ketue FASI kmi.. keletihan..
sementare menunggu adik2 ni mendengar segala bende taklimat dlam dewan mas tu sepanjang minggu orientasi tu, kesempatan tu digunekan sebaik mungkin oleh kami ajks2 ni untuk topup tidor.. pnat kowt, tdo lewat, bagon awal.. jadi topup lah dekat mne2 yang dirasekan selese...


walau penat, walau letih tapi kami semue happy jer jadi ajks ni.. pengalamn tu yang penting..
pengalamn takde sape bley bagi melainkan  diri sendri yang mengalami..
kami tolong adik2 seprti mane akak2 n abg2 senior tolong kami mase mule2
masok blaja dolu dolu... semoge ape yng kami buat, diteruskn plak adik2 ni nnti  bile diorang da jadi seniio2 nnti...  (^_^)

0 comments:

Post a Comment

yang menyebot - nyebot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...