DIA ada bersama kita ....dengan izinNYA

26 November 2010

video

 InsyaAllah

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Everytime you commit one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2
Insyaallah x3
Insya Allah we’ll find the way



 lagu ni mampu membuatkan aku bangun, mase 'zaman kejatuhan' aku.
yela time tengah down ke an, rase macam kosong, rase macm tengah sedih ke aku dengar balik lagu ni,
bagi kekuatan pade diri, sedarkan diri le jugak
memberi peringatan pade diri sendiri, bahawasenye hidop dekat muka bumi adalah kerana DIA yng maha esa. sungguh pun kite sebagai manusie sering kali leka dan lupa padaNYA, tapi DIA tak pernah lupa pada hambaNYA.. MASYA ALLAH betapa agungnya YANG MAHA ESA..

mari kite sesame terus mencari sinar nye selagi masih terdaya, selagi masih belum terlambat
dan selagi masih adanya izin daripadaNYA...... jangan lah putus untuk berharap
sesungguhnya pada DIA la kite berharap...

Perjuangan baru bermula!!!!

23 November 2010

[ google image]

 "Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha penyayang, semoge syaidatun naimah dapat buat yang terbaek untuk final exam sesi 2010/2011 dan result juge yang dapat terbaek.. amin.."

maka bermulalah perjuangan...pertarungan dengan paper2 exam bermule pade esok hari.. sehinggalah 10/12/2010... bagi kengkawan ku yang bukan UUM da selamt menikmati cuti da.. tapi takpe perjuangan aku baru bermule.. chayok2!! naimah...

24/11/2010 - International Marketing
27/11/2010 - Financial Management ii.
28/11/2010 - Production Operation Management
30/11/2010 - Computer Application in Management
8/12/2010 - Makroekonomi
9/12/2010 - Strategic Management.
10/12/2010- International Business


p/s: terbaek kan jadual exam?? huhuhu doakan daku ye kengkawan......... kepade yang nak baru nak amik exam jugak, all da best!!!!

[ google image]







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...