DIA ada bersama kita ....dengan izinNYA

26 November 2010

video

 InsyaAllah

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Everytime you commit one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2
Insyaallah x3
Insya Allah we’ll find the way



 lagu ni mampu membuatkan aku bangun, mase 'zaman kejatuhan' aku.
yela time tengah down ke an, rase macam kosong, rase macm tengah sedih ke aku dengar balik lagu ni,
bagi kekuatan pade diri, sedarkan diri le jugak
memberi peringatan pade diri sendiri, bahawasenye hidop dekat muka bumi adalah kerana DIA yng maha esa. sungguh pun kite sebagai manusie sering kali leka dan lupa padaNYA, tapi DIA tak pernah lupa pada hambaNYA.. MASYA ALLAH betapa agungnya YANG MAHA ESA..

mari kite sesame terus mencari sinar nye selagi masih terdaya, selagi masih belum terlambat
dan selagi masih adanya izin daripadaNYA...... jangan lah putus untuk berharap
sesungguhnya pada DIA la kite berharap...

2 comments:

ARC™ said...

aku sgt suke lagu ni.....tp kan, ade lg 1 lgu die yg bole buat aku joget2 hak3
Allai kiya karo :P

yang tersebot said...

lgu itu pun bst jugak... ala2 hndustan gitu heheheeh

Post a Comment

yang menyebot - nyebot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...